Rendszerintegrátor komplex IT és ICT projektekben

pl. RIS (River Information Services)

A RIS megoldás egy központi VTS (Folyami Forgalomirányító Központ) rendszer adataira támaszkodó informatikai rendszer, mely a folyami hajózás további résztvevőinek nyújt integrált szolgáltatásokat. A rendszer célja a RIS szolgáltatások támogatása, amelyekkel elérhető:

 • biztonság növelése a (veszélyhelyzetek és balesetek minimálisra csökkentése a vízi utakon),
 • hatékonyság növelése (hajók és vízi utak kapacitásának teljes kihasználása, az utazás és áru ki-/berakodási idejének csökkentése, az üzemanyag fogyasztás csökkentése, csatlakozási felületet biztosítása más közlekedési módokhoz),
 • és környezetbarát technológia fejlesztése (káros anyag kibocsátások csökkentése, balesetekből származó károk csökkentése, veszélyek csökkentése).

A RIS egyik fő célja, hogy modern és környezetbarát közlekedési módot biztosítson, csökkentve a veszélyes anyagok kibocsátást és a balesetek veszélyét. A RIS másik fő célja fejleszteni a folyami közlekedést, az alkalmazott technológiákat és szolgáltatásokat.

MI fejlesztések

SMART City map matching-gel

A City AI rendszer a városokban fellelhető szenzorok (forgalomfigyelő kamerák, saját fejlesztésű mobil applikációnk, induktív hurkok, tömegközlekedési eszközökről származó valós idejű adatok) segítségével képes megfigyelni a város forgalmát. A megfigyelt adatokból a mesterséges intelligencia modul forgalom elemzést végez, majd forgalmat predikál és beavatkozási javaslatokat ad. A felhasználó a kapott javaslatok alapján dönthet arról, hogy a városban található közlekedési lámpák programjait azonnali hatállyal megváltoztassa, ezzel hatékonyabbá téve a közlekedést, emellett értesítést küldhet a tömegközlekedési cég utastájékoztató rendszerére, valamint a mobil applikációra. A felhasználó térképen láthatja a város teljes fogalmi helyzetére a historikus adatokból táplálkozó predikciókat, a kamerai képelemzésből származó forgalmi statisztikákat, az aktuális forgalmi akadályokat, és a tömegközlekedési járművek helyzetét.

G-Park - Okos forgalom és parkolás figyelő minden helyzetre

A G-Park mesterséges intelligencia alapú okos parkolás figyelő képes bármilyen helyzethez és település adottságokhoz alkalmazkodni, legyen az városi vagy vidéki.

A jármű- és gyalogos-forgalom és parkolás megfigyelése egyre fontosabbá válik mindinkább urbanizálódó világunkban. Ahogyan közösségeink nőnek, településeink számára egyre növekvő kihívássá válik utcáink forgalmának hatékony kezelése. A G-Park AI alapú okos parkolás figyelő rendszere egy költséghatékony és modern megoldást nyújt a forgalom és parkolás kezelésére. Tények a G-Park AI alapú okos parkolás figyelőről:

 • Pontosság – A G-Park objektum felismerő modulja képes a gyalogos- és járműforgalom résztvevőit 99.5%-os pontossággal (újra-)felismerni.
 • Bővíthetőség - A megfigyelt területek méretének bővítése térfigyelő kamerák telepítésével könnyen, gyorsan és költséghatékonyan megtehető.
 • Stabilitás – A szakértelmünk és tudásunk garantálja, hogy a rendszer biztonságosan és megbízhatóan működjön, hosszú ideig.
 • Rugalmasság - The G-Park AI modul tetszőleges informatikai környezetben üzemel.

Egyéb szoftverfejlesztési projektek egyedi igények alapján

pl. connected cars

 • Teljeskörű problémamegoldás klasszikus és modern szoftverfejlesztési módszerekkel
  Mobil- és webalkalmazások: Natív és cross-platform, Android és iOS mobilalkalmazások, illetve interaktív, reszponzív és progresszív webalkalmazások fejlesztése
  Asztali alkalmazások: Vékony és vastag kliens alapú, natív és cross-platform megoldások fejlesztése. Elosztott üzleti rendszerek kialakítása
  Felhő alapú megoldások: Amazon (AWS), Google (GCP) és Azure felhő alapú szolgáltatói platformokon kialakított üzleti megoldások szállítása és üzemeltetése monolit vagy microservice alapon
 • BI folyamatok hatékonyság növelése gépi tanulással
  Idősor elemzések és előrejelzések készítése, BI dashboardba való integrálása. Statisztikai tanulással fejlesztett modellek segítségével támogatjuk döntési folyamatait, megnövelve ezzel azok hatékonyságát.
 • Képfeldolgozási algoritumusok fejlesztése
  Klasszifikációs és szegmentációs, objektum felismerő és követő modellek építése
  Üzleti folyamatai során felmerülő osztályozási, csoportosítási és tagolási feladataira a legkorszerűbb gépi tanulási módszerek segítségével nyújtunk megoldást. Nagy tapasztalattal rendelkezünk objektum felismerő és követő algoritmusok fejlesztésében is.
 • Ajánlórendszerek készítése
  Hatékonyabb termékértékesítés és vásárló célzás tartalom alapú, kollaboratív és hibrid ajánló rendszerek segítségével
  Üzleti adatai alapján termékeit vásárlóinak célzott, személyre szabott ajánlások segítségével hatékonyabban tudja értékesíteni. Tartalom alapú és kollaboratív ajánlórendszereink hosszútávú üzleti befektetések a haszon növelésére.
 • Szekvencia alapú problémák megoldása
  Hangfelvételek feldolgozása, nyelvi modellezés
  Nagy tapasztalattal rendelkezünk hang- és szöveg alapú problémák megoldásában. Közösségi média érzés alapú megfigyelésével termékének a piacon való megítélése követhetővé válik.
  Legyen szó beszerzési, gyártási vagy logisztikai folyamatokról, vásárlói trendek és szokások elemzéséről, a modern gépi tanulás és mesterséges intelligencia felhasználásával üzleti folyamatai optimalizálhatók.
  Dinamikusan fejlődő csapatunk a legmodernebb eszközökkel dolgozik, annak érdekében hogy partnereink elégedettsége a legnagyobb legyen. Akár hagyományos szoftver, akár gépi tanulási algoritmusok fejlesztésére lenne szüksége, cégünk áll a rendelkezésére.

Legfőbb törekvésünk, hogy a lehető legjobb IT megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megértsük az igényeket és az általunk biztosított fejlesztés pontosan azt a problémát oldja meg, amire szükség van. Ehhez biztosítjuk az időt, részleteiben értetjük meg a cégre szabott megoldást a partnerekkel és hozzátesszük a méltán ismert csavaros magyar észjárást, ha ezúttal nem is Rubik-kocka formájában.