Gazdasági környezet

Kedvező földrajzi fekvése, valamint a térségben betöltött vezető gazdasági és politikai szerepe miatt Budapest, Magyarország fővárosa, ideális hely arra, hogy egy cég a térségben kifejtett tevékenységét innen irányítsa.

Ezért van az, hogy jelentős cégek, mint például a Coca-Cola, Shell, Procter&Gamble és mások, Budapestet választották térségbeli főhadiszállásnak. Az elmúlt tíz évben az ország mélyen szántó átalakuláson ment keresztül, és ennek következtében ma már egy jól működő piacgazdasággal rendelkezik, kitűnő infrastrukturális, banki és jogi háttérrel, ezzel ösztönözve a külföldi befektetőket. Ennek eredményeként az elmúlt tíz évben több mint 20 milliárd USD működő tőkét fektettek be Magyarországon. Az ország nemzeti jövedelme stabilan növekedett, és az infláció is csökkenő tendenciát mutat.

Magyarország mindig is a szoftverintelligencia fellegvára volt, a kitűnő képességű magyar szoftvermérnökök mindenhol a világon keresettek, ami kulcstényező számítástechnikai munkaerőkölcsönzési tevékenységünk sikerében.

map2

Tevékenységi területek:

Közép Európa
Központ: Budapest