Tevékenységi körök:

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztési csapatunk a legkiválóbb szakemberekből áll, akik több évtizedes tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek.

Projektjeinkben rendhagyó megközelítést alkalmazunk, kiemelt jelentőséget kap a projektmenedzsment, legyen az saját vagy a megbízónk munkatársa és a dokumentáció, melyet folyamatosan készítünk és adunk át ügyfeleink, partnereink igényeinek megfelelően. Hisszük, hogy ma már a tökéletes munka nem elég, ezt nyomon követhetően, tervezhetően és átláthatóan kell megvalósítanunk.

Tudjuk, hogy a legjobb elismerés a folyamatos megbízás. Egy Forbes 50-es cég számára évek óta dolgozunk hardver-közeli fejlesztésen 15 mérnök munkatársunkkal, a megbízó legnagyobb megelégedésére.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy nagy német logisztikai cég számára alakítottunk ki Nearshore Development Centert 40 szoftvermérnökünkkel. A fejlesztés alatt a legújabb technológiákkal és módszertanokkal dolgozunk, JAVA, .Net, TIBCO és Oracle környezetben.

Szoftverhonosítás és fordítás

Honosítási tevékenységünk 1993-ban kezdődött Microsoft-programok honosításával. Ez nem csupán fordítást jelentett, hanem a termék hozzáigazítását az adott ország kultúrájához, jogi környezetéhez stb. A felhasználói felület magyar változatának létrehozása magában foglalta a szoftvermérnöki munkákat és a tesztelést is. A programok honosításával egy időben elkészítettük a magyar nyelvű mintaalkalmazásokat, dokumentációt, súgót és más, hasonló felhasználói segédleteket is. A megrendelők köre fokozatosan bővült, részt vettünk többek között az Apple, IBM, Oracle, Novell, Lotus, Symantec, Corel termékeinek magyarításában. A 2000-es évek eleje óta orvosi, gyógyszerészeti és pénzügyi termékek, játékprogramok és marketinganyagok fordítását is végezzük, nagyrészt angol, német és francia nyelvről.

A célnyelvek köre is fokozatosan bővült, a magyar mellett az összes közép- és kelet-európai nyelvre, valamint kínaira és japánra is fordítunk különböző témakörökben egyéni fordítók, illetve partnercégek segítségével. A projektekben a legmodernebb fordítássegítő alkalmazások mellett saját készítésű, kifejezetten a célnyelvre specializált minőség-ellenőrző programokat használunk.

A teljes körű honosítási projektek mellett vállaljuk más cégek által készített termékek tesztelési, minőség-ellenőrzési feladatainak elvégzését, terminológiai tanácsadást és szószedetek elkészítését, valamint szoftvermérnöki és DTP-munkákat is. Szükség esetén részt veszünk a megrendelővel közösen a fordíthatóság vizsgálatában és kialakításában.

A forrásanyagok minősége befolyásolja a lefordított szöveg minőségét, ezért együttműködő megrendelők esetén elvégezzük ezeknek az ellenőrzését, illetve javítását is. Megrendelőink között jellemzően német, angol, japán és egyesült államokbeli vállalatok találhatók, de részt veszünk magyar cégek idegen nyelvű anyagainak elkészítésében is.

Projektjeinkben nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, költséghatékonyságra és a vállalt határidők betartására. Rendszeresen részt veszünk nemzetközi konferenciákon, hogy minden területen képesek legyünk követni a gyors fordítástechnikai fejlődést. Cégünk alapító tagja az iparág nemzetközi szervezetének, a GALA-nak.

Szolgáltatásunkat DTP-munkákkal (képek, ábrák, grafikonok, infografikák elkészítése, fordítása és beillesztése, tartalomjegyzék és tárgymutató létrehozása, PostScript-fájlok generálása, szükség esetén nyelvi ellenőrzés), teszteléssel (nyelvi és funkcionális tesztelést is beleértve), szoftvermérnöki munkákkal (szerkesztés és regresszív hibajavítás), nyomdai kivitelezéssel, dokumentációkészítéssel tesszük teljessé.

Munkánk közben a forrásokat, forrásfájlokat is ellenőrizzük, ha szükséges, ezek módosítására is javaslatot teszünk.

Vállaljuk magyar nyelven elkészített programok teljes dokumentációjának (nyomtatott segédletek, súgó, oktatóprogramok stb.) elkészítését, valamint szoftverek, operációs rendszerek, alkalmazások és weboldalak nyelvi és funkcionális tesztelését, lektorálást és minőség-ellenőrzést is.

Legmodernebb fordítássegítő eszközeinknek, szoftvereinknek, saját fejlesztésű ellenőrző programunknak köszönhetően gyorsan, hatékonyan és pontosan dolgozunk.

Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk angolból, németből, franciából történő honosításra kelet- és közép-európai nyelvekre, illetve kínai és japán nyelvre.

A tökéletes minőségű anyag nem elég. Arra törekszünk, hogy az eredetinél olvasmányosabb, érthetőbb, élvezhetőbb anyagot biztosítsuk megbízóinknak és a majdani használóknak.

Digitalizálás, dokumentumarchiválás

Mi a versenyelőny?

A lehető legtöbb, legpontosabb, legfrissebb információ, és az ezekre alapozott gyors döntések.
De! Rengeteg információ még a digitális kor előtt született. Ezek nagy része papíron létezik. Pedig a tendenciák felismeréséhez, előrejelzésekhez ezekre is szükség van. Ráadásul sok információ még mindig papíron keletkezik, ezeknek pedig a lehető leggyorsabban digitális, kereshető, rendszerezhető formában kell elérhetővé válniuk, mind a munkatársak, mind a menedzsment számára.

Beszéljünk a költségekről is!

Az évek, évtizedek alatt összegyűlt dokumentumok rengeteg helyet foglalnak, tárolásuk drága és körülményes.

Beszéljünk a biztonságról is!

Ezek a dokumentumok most egy példányban léteznek, jó estben van 2-3 példány, de egy helyen. Ha azon a helyen bármi történik, ezek elvesznek, egyáltalán nem vagy csak nehezen és költségesen pótolhatóak. Arról nem beszélve, hogy évekkel egyre halványabbak, egyre nehezebben olvashatóvá válhatnak.

Mi megoldást kínálunk ezekre!

Az elmúlt években számtalan jelentős projektet hajtottunk végre a scanneléstől az indexelésen át a kereshetővé tételig. Mindezt úgy, hogy több évtizedes szoftveres és hardveres tapasztalatunknak köszönhetően, informatikai szempontokat szem előtt tartva átlátható, gyors, jól strukturált adatbázisokat adtunk át ügyfeleinknek, barátságos, egyedi igényekre szabott felhasználói felületeket alakítottunk ki az információ elérésére és szükség esetén oktatással, tanácsadással tettük hatékonyabbá az átállást, betanulást.

Szerezze meg a versenyelőnyt!
Segítünk.

Rendszerintegrátor komplex IT és ICT projektekben

Az egyik legnagyobb projektünk a RIS (River Information Services)

A RIS megoldás egy központi VTS (Folyami Forgalomirányító Központ) rendszer adataira támaszkodó informatikai rendszer, mely a folyami hajózás további résztvevőinek nyújt integrált szolgáltatásokat. A rendszer célja a RIS szolgáltatások támogatása, amelyekkel elérhető:

- biztonság növelése a (veszélyhelyzetek és balesetek minimálisra csökkentése a vízi utakon),
- hatékonyság növelése (hajók és vízi utak kapacitásának teljes kihasználása, az utazás és áru ki-/berakodási idejének csökkentése, az üzemanyag fogyasztás csökkentése, csatlakozási felületet biztosítása más közlekedési módokhoz),
- és környezetbarát technológia fejlesztése (káros anyag kibocsátások csökkentése, balesetekből származó károk csökkentése, veszélyek csökkentése).

A RIS egyik fő célja, hogy modern és környezetbarát közlekedési módot biztosítson, csökkentve a veszélyes anyagok kibocsátást és a balesetek veszélyét. A RIS másik fő célja fejleszteni a folyami közlekedést, az alkalmazott technológiákat és szolgáltatásokat.

Oktatási és taneszközök forgalmazása

A Gamax Kft. az oktatási termékek és segédeszközök forgalmazásának elkötelezett szakértője.

Ezért stratégiai megállapodást kötöttünk a China Educational Instrument and Equipment Corporation-nel (CEIEC), mely szerint a Gamax Kft. és az Acemil Zrt. a CEIEC magyarországi kizárólagos és európai nem kizárólagos képviselete.

Küldetésünk, hogy minden óvoda, iskola és bölcsőde számára biztosítsuk azokat a minőségi bútorokat és kellékeket, amelyek a tanulás és a fejlődés támogatását szolgálják.
Széles termékkínálatunkban megtalálható minden, amire egy intézménynek szüksége lehet: innovatív és biztonságos bel- és kültéri bútorok, kreatív segédeszközök legfőképp a természettudományos tárgyak élményalapú oktatásához, valamint különféle edukációs- és szabadidős kellékek.
Termékeinket úgy válogattuk össze, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobbat választja.
Akár az óvodai színes és vidám bútorokat, akár az iskolai tantermek praktikus és tartós berendezéseit keresi, nálunk mindent megtalál.

Fedezze fel a Gamax Kft. kínálatát, és tegye még színesebbé és élvezetesebbé az oktatást! Velünk az oktatás jövője már ma elérhető.

Minőség, megbízhatóság és innováció - ezt kínáljuk minden egyes termékünkben. Látogasson el hozzánk, és engedje, hogy segítsünk Önnek a legjobb oktatási környezet kialakításában.