Kultúra és Sport

2003 óta cégcsoportunk üzemelteti a főváros egyik, ha nem a legpatinásabb teniszklubját, a Feneketlen-tó melletti Parktenisz Klubot.

Az 1908 óta működő klub székházát az átvételkor teljesen felújítottuk, fitness és wellness részleget, valamint melegkonyhás éttermet alaktottunk ki benne, a telep területén parkolóhelyeket létesítettünk. A Parktenisz klub egyfajta üzleti klubként üzemel, sok társasági teniszező hódol itt kedvenc időtöltésének.

Emellett a klub ad otthont az elmúlt évek során legnagyobb versenytenisz-szakosztállyá nőtt MTK tenisz szakosztálynak. A szervezeten belül mára már közel 70 fiatal versenyző üti a sárga labdát rendszeresen, és a szakosztály tagja a legtöbb kiemelkedő magyar játékos, a fiúknál Balázs Attila, Balázs György és Bardóczky Kornél, a lányoknál Babos Tímea és Jani Réka.
Top junior játékosaink, Piros Zsombor, Gálfi Dalma és Bondár Anna a világ élvonalába tartoznak. Edzői gárdánk, Gáspár Balázzsal az élen, tapasztalt, elismert szakemberekből áll. Az elmúlt években mind a férfi, mind a női felnőtt csapat rendszeresen megnyerte az éves csapatbajnokságot, az ún. Szuperligát.

A 12 pálya (11 salakos, 1 US Open borítású kemény pálya) egész évben (télen sátrakkal fedve), reggel hattól este tízig várja a teniszezni vágyókat. A pálya rengeteg rendezvénynek ad otthont, társasági teniszeseményektől kezdve az esküvőkön át a különböző termékbemutatókig.

Cégünk dolgozói közül sokan játsszák ezt a szép sportot, illetve kapnak frissítő masszázst és gyógyító tornát a sprorttelepen.

2021 óta a klub melletti fedett csarnokban működik az ország egyetlen fedett pályás padel komplexuma.